K-Rauta Rautapertti ja Elektroway Oy yhteistyöhön

Elektroway Oy aloitti syksyllä 2018 Imatran K-Raudan sopimusasentajana. Yhteistyö koskee ilmalämpöpumppujen asennuksia ja huoltoja, sekä Elektrowayn osaamista tarjotaan myös talomyynnin ja remontoinnin osastoilla. Yhteistyösopimus vahvistaa molempien toimijoiden paikallista osaamista, ja täydentää K-Raudan asennuspalveluita.

”Elektroway Oy:lle yhteistyösopimus alueen suurimman ja maineikkaimman rakentamiseen ja remontoimiseen keskittyneen toimijan kanssa on merkittävä asia. K-Rauta Rautapertin tuki Elektrowayn nuorille yrittäjille on hienoa, ja vahvistaa Elektrowayn kasvusuunnitelmaa. Yhteistyömme sai lennokkaan lähdön heti kesän jälkeen noin 50 ilmalämpöpumpun asennuksella, ja saamamme palaute on ollut positiivista yhteisiltä asiakkailtamme.”
-Viljami Mehiläinen, toimitusjohtaja, Elektroway Oy

K-Rauta Rautapertti ja Elektroway toimivat läheisessä yhteistyössä Panasonicin ilmalämpöpumppuja maahantuovan Kauko Oy:n kanssa. Kaukon asiantuntijat tuovat uusimmat tiedot yhteisissä koulutustilaisuuksissa ja saumaton yhteistyö parantaa tiedonkulkua osapuolien välillä. Näin toimiva yhteistyö valjastetaan yhdessä hyväksi asiakaskokemukseksi, oli kyse sitten asennus- tai huoltotöistä.

Lisätietoja yhteistyömahdollisuuksista:
Riikka Mehiläinen, operatiivinen johtaja, Elektroway Oy
p. 0505709898 / [email protected]