Sähköasennus ja -urakointi

Teemme sähkö- ja teleasennuksia kotitalouksille, yritysasiakkaille ja taloyhtiöille.

Yrityksestämme löytyy sähköurakointikokemusta yli kolmenkymmenen vuoden ajalta ja johdamme työtä korkeimmin S1-urakointioikeuksin.

Saaneerauskohteissa kartoitamme olemassa olevien sähköasennusten ja -järjestelmien kunnon ja teemme tarvittaessa esityksen niiden parantamisesta nykypäivän vaatimusten ja määräysten mukaisiksi. Eliminoimme turhat energiaa kuluttavat ratkaisut ja panostamme energiatehokkuuden lisäämiseen. Sähköurakoissa tarjoamme myös vaihtoehtoisen energian, aurinkosähkön, käyttömahdollisuuksia. Olemme myös valtuutettu [email protected] taloautomaatiojärjestelmän jälleenmyyjä ja asentaja.

Kohteitamme ovat niin omakotitalojen ja loma-asuntojen sähkösaneeraukset sekä yritysten ja taloyhtiöiden tilat. Sovimme tarvittaessa huoltosopimuksia, joiden avulla kustannukset saadaan pidettyä aisoissa ja palvelu on aina tasalaatuista sekä varmaa.

Uudiskohteiden sähköurakoinneissa toteutamme suunnittelun, sähköistykset, atk- ja antenniverkot, palovaroitinjärjestelmät sekä sisä- ja ulkovalaistusasennukset. Sähköurakkamme sisältävät aina työn suunnittelun, nimetyn työnjohtajan, tarkastukset ja loppupiirustukset.

Omakotitalot ja loma-asunnot

Uudiskohteiden sähkösuunnittelu- ja urakointi

Saneerauskohteiden sähkösuunnittelu ja asennustyöt

Valaistussuunnittelu

Aurinkosähköjärjestelmät: on-grid ja off-grid

Sähköautojen latauspistokkeet

Taloyhtiöt

Sähkö- ja valaistussuunnitelmat

Sähköurakointi

Energiatehokkaat ratkaisut niin uudisrakentamisessa kuin saneerauskohteissa

Kunnossapito-ohjelmat ja -suunnitelmat

Huoltosopimukset

Sähköautojen latauspistokkeet

Aurinkosähköjärjestelmät

Liike- ja teollisuustilat

Sähkö- ja valaistussuunnitelmat

Sähköurakointi

Energiatehokkaat ratkaisut niin uudisrakentamisessa kuin saneerauskohteissa

Kunnossapito-ohjelmat ja -suunnitelmat

Huoltosopimukset

Konsultointi ja käytönjohtajuus

Sähköautojen latauspistokkeet

Aurinkosähköjärjestelmät

Insinööritasoinen suunnittelu ja työnvalvonta

Työtämme ohjataan insinööritasoisesti korkeimmin S1-luvin. Takaamme näin toiminnallemme työturvallisen, terveellisen ja standardien mukaisen toiminnan. Oma sisustussuunnittelijamme osallistuu kohteiden suunnitteluun antaen työlle funktionalistisen ja esteettisen näkökulman.

Korkealaatuinen työnjälki ja motivoitunut tiimi

Työnjohtajamme pitävät huolen työmaiden sujuvuudesta, ja motivoivat koko tiimiä parhaimpaan suoritukseensa. Ammattietiikkamme perustuu siistiin työnjälkeen, toimintavarmiin asennuksiin sekä aina ystävälliseen asiakaspalveluun.