Miksi valita Novoka?

Novoka on osa Elektroway Groupia – älykkään energian edelläkävijää kestävää kehitystä edistäen

STRATEGIA

Elektroway Group on sähköalan toimija, joka suunnittelee, jälleenmyy ja toimittaa monipuolisia, älykkäitä ja energiatehokkaita ratkaisuja asiakkailleen täyden toimituksen periaatteella. Kasvun mittarina ovat liikevaihto ja asiakastyytyväisyys.

VISIO

Olemme muutoksentekijöitä, ja älykkään energian edelläkävijöitä. Toteutamme energiaratkaisuja asiakaslähtöisyys edellä, ja vahvalla kokemuksella. Tahtotilamme on olla energiansäästöä ja uusiutuvaa energiaa etsivien asiakkaiden ykkösvalinta.

MISSIO

Olemme sähkö- ja energia-alan moniosaaja ja tiennäyttäjä. Toteutamme sähköasennuksia ja energiaratkaisuja elinkaaripalveluilla, suunnittelusta asennustöihin uusiutuvaa energiaa sekä älykkäitä toimintoja hyödyntäen. Tarjoamme aidosti asiakaslähtöistä palvelua.

Arvot ohjaavat päivittäistä toimintaamme

Ratkaisukeskeisyys

Toimintamme ydin on löytää juuri oikea ratkaisu asiakkaan tarpeeseen, arvostamme olemassa olevia lähtökohtia ja toteutamme työmme parhaalla mahdollisella tavalla.

Älykäs energian käytön tehostaja

Suosimme suunnittelussamme ja toteutuksessa viimeisimmän teknologian ratkaisuja, kouluttaudumme jatkuvasti tulevaisuuden tarpeisiin ja pidämme ammattitaitoamme yllä koko työyhteisössä.

Hyvä kädenjälki

Teemme työmme huolellisesti, esteettisesti sekä siististi. Palvelumme ydin on hyvä asentajan kädenjälki, visuaalisesti kauniit ja toiminnallisesti järkevät toteutukset sekä järjestelmällinen toiminta.

Kestävä kehitys

Suosimme kotimaista, kiinnitämme huomiota logistiikkaan, jätehuoltoon sekä kierrätykseen pitämällä oman toimintamme hiilijalanjäljen pienenä. Toteutamme energiaratkaisujamme sekä sähköasennuksia hyödyntäen uusiutuvan energian mahdollisuuksia, energian älykästä ohjausta sekä tekemällä työt kustannustehokkaasti.