Energiakartoitus yrityksille

Energiaa kuluttavien lähteiden kartoitus, kiinteistön sähköverkon tarkastus sekä optimointi ja uusiutuvan energian hyödyntäminen.

Energiankäytön optimoinnilla on mahdollisuus tehdä merkittäviä säästöjä.

Energiakartoitus yrityksille Elektroway

Energiaa kuluttavien lähteiden kartoitus, kiinteistön sähköverkon tarkastus sekä optimointi ja uusiutuvan energian hyödyntäminen vie yritykset, taloyhtiöt ja julkiset toimijat tulevaisuuden aikakaudelle hiilijalanjälkeä pienentäen. Työympäristön viihtyvyys ja asianmukaiset työtilat ovat myös tehokkaan sekä turvallisen työntekemisen edellytys. Hyvällä valaistuksella ja oikealla lämpötilalla on suuri merkitys myös henkilöstön tuottavuuteen.

 

VALAISTUS

Insinööritasoinen palvelukarttamme tarjoaa valaistuksen parantamiseen välineet aina suunnittelusta toteutukseen. Toimitamme yrityksille liiketoimintaa tehostavia ja kestävää kehitystä edistäviä valaistusratkaisuja. Jo pelkällä vanhan valaistuksen vaihtamisella led-valaistukseen voidaan saada merkittäviä säästöjä energiankulutuksessa ja valaistuksen toiminto-ohjauksilla valaistusta voidaan säätää käytön mukaan, lisäten näin energiatehokkuutta sekä turvallisuutta.

 

LÄMPÖPUMPUT

Oli kyse sitten kerrostalohuoneistoista, toimistotiloista tai isoista halleista, toimitamme ilmalämpöpumppuratkaisuja eri kokoisilla laitteistoilla. Valikoimistamme löytyy niin Daikinkin, Toshiban, Panasonicin kuin Mitsubishi Electricin yrityksille suunnattuja ilmalämpö- ja ilmavesilämpöpumppuja sekä maalämpöratkaisuja tilojen lämmitystä ja viilennystä toimittamaan.

Ilmalämpöpumppu rivitalossa tai kerrostalohuoneistossa ei ole mitenkään harvinainen näky. Auringon säteilylämmöstä johtuen huoneistot voivat lämmetä merkittävästi, eikä kiinteistön ilmanvaihto suorita viilennystä. Talvella taas lämpötila voi olla alakerran huoneistoissa tukalan lämmin, kun taas ylimmissä kerroksissa tuntuu viileältä. Asuntokohtainen ilmalämpöpumppu on mainio ratkaisu asumistyytyväisyyden lisäämiseen. Sisäyksikkö asennetaan yleensä olohuoneeseen ja ulkoyksikkö parvekkeelle. Nykyaikaiset ulkoyksiköt ovat hiljaisia, eivätkä näin häiritse naapureita. Ilmalämpöpumpun asennus kerrostaloon tai rivitaloon edellyttää kuitenkin aina taloyhtiön luvan asennukselle.

Suuret avonaiset tilat, kuten teollisuushallit, varastotilat, parkkihallit ja muut avonaiset tilat voidaan lämmittää ja jäähdyttää yksinkertaisella ja edullisella ilmalämpöpumppuratkaisulla. Suuriin tiloihin tarkoitetut ilmalämpöpumput ovat energiatehokas ja näppärä ratkaisu, eikä asentamiseen mene kauaa. Tasaisen lämmön ja jäädytyksen aikaansaamiseksi järjestelmään mitoitetaan joko yksi sisäyksikkö, tai useampi. Järeimmissä pumpuissa myös kattoasennus on mahdollista.

Toimitamme taloyhtiöiden, julkisten tilojen ja yritysten lämpöratkaisuksi myös ilmavesilämpöpumppuja, ja ilma-vesilämpöpumppujen asennukset kiinteistöihin kasvattavatkin suosiotaan jatkuvasti. Ilma-vesilämpöpumpun investointi on usein vain murto-osa maalämpöinvestointiin verrattuna ja investointi maksaa itsensä takasin useimmissa kohteissa jo muutamassa vuodessa. Laitteet ovat myös erittäin toimintavarmoja jopa Pohjolan pakkasissa, ja siksi erinomainen vaihtoehto lämmöntuottoon isoimmissakin kohteissa.

Huoltopalveluumme kuuluu vianselvitykset korjaustoimenpide-ehdotuksineen, korjaushuollot, vuosihuollot sekä suosimme ilmalämpöpumpun tehopesua. Pesumenetelmä soveltuu seinä ja kattokasettimallisien ilmalämpöpumppujen ohella mm. jäähdyttimille, kattokasettimallisille puhallinkonvektorille ja oviverhoille. Palvelusta voit lukea lisää täällä.

Teemme vuosihuoltosopimuksia sekä laajemmista huolloista laskemme erikseen tarjouksen.

 

UUSIUTUVA ENERGIA

Moderni ja älykäs aurinkosähköjärjestelmä on huoleton sekä vastuullinen tapa pienentää kaikkien yritysten energiankulutusta. Oma aurinkosähköjärjestelmien ja komponenttien maahantuontimme tukee suoraa palveluketjua suunnittelusta toteutukseen. Kartoitamme aurinkosähköjärjestelmien tarpeen, koon ja tarvittavat toiminnot aina sähköalan ammattilaisen tekemänä. Järjestelmien reaaliaikaisella seurannalla pidetään huolta investoinnin pitkäikäisyydestä, ja aurinkovoimalat ovat näin myös valmiit tulevaisuuden energiamarkkinoiden edellyttämiin tarpeisiin, kuten kysyntäjoustoon. Lue lisää aurinkosähköstä yrityksille täältä.