Aurinkosähköjärjestelmät

Elektroway tuottaa laadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä suunnittelusta toteutukseen. Aurinkosähköratkaisut kotitalouksille, mökeille, yrityksille, maatiloille ja taloyhtiöille.

Jokaiseen asennuskohteeseen lasketaan sopivin ja tehokkain kokonaisratkaisu.

Tulevaisuudessa uusiutuvaa energiaa tuotetaan älykkäästi ja taloudellisesti, sitä varastoidaan, jaetaan ja kulutetaan ennennäkemättömällä tehokkuudella. Energiamarkkinoilla uusiutuvat energialähteet ovat kaikkein itsenäisimpiä, tehokkaimpia ja halvimpia energialähteitä. Tämä mahdollistaa energian saatavuuden riittävälle määrälle kaikille, missä ja milloin tahansa. Uusiutuvista energialähteistä aurinkoenergialla on johtava asema.

Maailman suurimpien valmistajien tuotteilla tarjoamme laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät ja kilpailukykyiset hinnat.

Auringon säteillessä aurinkopaneelin kennoihin, muuttuu auringonvalo sähkövirraksi. Valo kulkee pieninä hiukkasina ja kennoissa tapahtuva reaktio synnyttää sähköjännitettä ja virtaa. Aurinkosähköjärjestelmään kuuluvat osat ovat aurinkopaneelit, kiinnitystelineet, sähkökaapelit sekä vaihtosuuntaaja eli invertteri. Myös aurinkosähkön talteen ottamiseksi voidaan järjestelmään liittää tarkoituksenmukainen akusto.

Elektrowayn aurinkosähköjärjestelmä mitoitetaan käyttötarpeen mukaan. Järjestelmän optimoinnissa otetaan huomioon paikalliset olosuhteet kuten mahdolliset varjostukset, aurinkopaneeleiden asennusalusta sekä kohteen sähkönkulutuksen tarve ja ajoittuminen.

Oletko miettinyt aurinkosähköjärjestelmän hankkimista? Ota yhteyttä jo tänään ja suunnitellaan tarpeitasi vastaava kokonaisuus yhdessä!

Tarjoamme henkilöasiakkaille rahoituksen aurinkosähköjärjestelmän hankintaan, hinnat alkaen 55€/kk! Rahoituksen avulla olet vaivattomasti omavaraisessa tuotannossa heti kiinni! Kysy lisää!

24 tuntia aurinkoa – tarkoitukseen sopivalla akustolla

Varastoimalla aurinkoenergiaa älykkääseen energiavarastoon, voidaan saatua energiaa hyödyntää joustavasti ja tehokkaasti. Uudet automaattiset järjestelmät toimivat huomaamattomasti ja helposti tehden käytöstä yksinkertaista. Aurinkosähköjärjestelmiin lisättävät energiavarastot jatkavat uusiutuvan energian käyttöä ympärivuorokautisesti. Järjestelmään liitettävä akusto lisää energian omavaraisuutta ja tuottavuutta. Akuston avulla aurinkosähköjärjestelmä turvaa myös pienet sähkökatkokset ja yllättävät tilanteet sähköverkkohäiriöissä. Elektrowayn käyttämiä energiavarastoja ovat Mercedes-Benz, LG Chem, Fronius ja Varta.